Referenties


Moeder van Joep

"Ik heb de begeleiding van Marloes van mij en mijn kind als zeer prettig ervaren. Marloes is heel helder en concreet als professional, maar ook heel warm en toegankelijk als persoon. Ik merk dat mijn kind veel beter in zijn vel zit, niet alleen dankzij de sessies die ze met hem heeft gehad, maar ook door haar begeleiding van mij als moeder. Het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven wat betreft de opvoeding en dat zie ik weer direct terug in mijn kind. Ik zou Marloes zeker aanraden als coach of therapeut, zowel voor kinderen als voor hun ouders!"

Willem, 14 jaar

"Mijn bezoek aan Marloes is geweldig geweest, niet alleen omdat ze me enorm heeft geholpen, maar ook omdat we het super gezellig hebben gehad. Mijn grootste probleem ik had waarom ik naar Marloes ging was omdat ik heel erg veel last had van spanning tijdens en voor een toets. Zij heeft mij daarmee geholpen en daar ben ik heel erg dankbaar voor, het ging namelijk niet zo geweldig bij mij op school, deels door de spanning, en nu dat dat over is, gaat het weer een stuk beter! Ik hoop dat als jullie problemen hebben met jezelf of met iemand anders, dat jullie misschien een paar keer naar Marloes willen gaan, dat helpt!"

Moeder van Eric

"Hij zit beter in zijn vel, is socialer in de klas, kan zijn emoties beter uiten en kan beter zijn rust houden als het druk is in de klas. Eric heeft veel aan jou gehad. Hij is echt dol op je!!"

"Marloes neemt de ouders mee en laat hen naar de situatie kijken door de ogen van het kind. Ook ervaar je hoe jouw kind jou ziet. Als je serieus een verbetering wilt bij je kind zul je ook serieus en kritisch naar jezelf als ouder moeten kijken. Bij Marloes gaat dat onbewust en op een prettige manier."

Moeder van Timo

"Ik zou Marloes aan willen bevelen bij anderen vanwege het prettige en professionele contact. Ook het contact met ons kind wat heel fijn was. De heldere inzichten m.b.t. bijvoorbeeld ‘hooggevoeligheid’ en tevens ‘scheiding’ hebben zeker geholpen”.

Image Map Scheiding Ouders Kinderen Jongeren
Kinder- en jongerentherapeut - Marloes Andriessen
A: Deken Swaensstraat 12, 5062 AL Oisterwijk - M: 06 15 528 303 - E: info@marloesandriessen.nl